About Me

 

 

 

 

 

 

 

 

90%
Portretfotografie (zakelijk)

Een goede zakelijke portretfoto straalt betrouwbaarheid
en daadkracht uit!

95%
Studio Fotografie

Fotografie onder de perfecte lichtomstandigheden.

My Skills

75%
Live-Streaming

Multi Camera Livestreams
Jouw eigen 'T.V' productie

80%
Fashion Fotografie & Film

Fashion Editorials laten de identiteit van een merk zien.
Packshots verhogen de omzet van een webshop.

The Origin of All Photography is Black

Mijn naam is Erik Bos. Ik creëer beelden. Dit doe ik voornamelijk voor creatieve en ondernemende mensen zoals jij.
Tot mijn klantenkring reken ik influencers, artiesten, ondernemers en designers.

SOURCEDBLACK®  is opgericht in 2018. Ik maakte toen voornamelijk foto’s. Toen steeds meer ondernemers en kleine designers mij vroegen hun collectie op beeld te zetten in de studio heb ik hier gehoor aan gegeven. Eerst in Almere en nu in Wormerveer. De fotostudio heeft twee etages en beschikt over een 5 meter hoge infinity wall Bovendien is er apparatuur voor livestreaming en muziek opnames.

Toen ik in 2020 werd gevraagd voor een videoclip ben ik me steeds meer gaan verdiepen in film en in livestreamen. Al voor de Covid-19 wilde ik hier mee aan de slag. Dit omdat live video een gemakkelijk medium is om  engagement te ontlokken.
De coronacrisis heeft de vraag naar livestreamen alleen maar urgenter gemaakt. Het verlengen van mijn video-dienstverlening naar livestreamen was dan ook een gemakkelijke keus.

Werken hoeft niet vervelend te zijn, in tegendeel. Werken is heel erg leuk en dat merk je op de set. Ik heb veel energie en daardoor hangt er altijd een leuke werksfeer. Iedereen werk dan vlot door zonder dat het werk gehaast aanvoelt. Omdat niet iedere opdracht dezelfde competenties vraagt en ook niet even groot is werk ik vaak samen met andere ZZP’ers. Zo blijf ik flexibel en schaalbaar naar een opdrachtgever.

Wie ik ben? Erik Bos, beeldmaker.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

UPDATE JOUW KENNIS – ONTVANG KORTINGEN OP LUT’S EN PRESETS – GEMAKKELIJK IN JOUW EMAIL

Stay In Front Of The Pack

This website uses cookies to improve your experience. Cookie Policy

Content is protected. Right-click function is disabled.